ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Δε θα έρθει στο τουρνουά του Ολυμπιακού η Μακάμπι, στη θέση της το Περιστέρι

Ο κορωνοϊός δε θα επιτρέψει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ να ταξιδέψει στην Ελλάδα, για το «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19» που διοργανώνει ο Ολυμπιακός το προσεχές Σαββατοκύριακο (4-5/09).

Παρά την ειδική άδεια που πήρε από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ προ ημερών, η Μακάμπι δε θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο τουρνουά του Ολυμπιακού, το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανακοίνωσε σήμερα (01/09) πως και τρεις ακόμα παίχτες και ένα μέλος του σταφ είναι θετικά στον κορωνοϊό, στα επαναληπτικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν, μετά το πρώτο που είχε βρεθεί την Τρίτη.

Έτσι, η «ομάδα του λαού» ενημέρωσε πως δε θα συμμετάσχει στο «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19», με τον Ολυμπιακό να βρίσκει άμεσα τον αντικαταστάτη, που θα είναι το Περιστέρι. Οι άλλες δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι το Λαύριο και η Μονακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα μπορέσει τελικά να δώσει το «παρών» στο «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19».

Μέλη της ισραηλινής ομάδας βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, γεγονός που κατέστησε απαγορευτικό το ταξίδι στην Ελλάδα. Τη θέση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο τουρνουά θα πάρει η ομάδα του Περιστερίου. Μετά από αυτή την εξέλιξη, υπήρξε αλλαγή στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας (04/09).

 Αναλυτικά οι αγώνες θα διεξαχθούν ως εξής:
  • Μονακό – Περιστέρι 18:00
  • Ολυμπιακός – Λαύριο στις 20:30

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News