Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Η αντίδραση του Ναν που έγινε... viral

EUROKINISSI
Ο Κέντρικ Ναν στο τέλος της δεύτερης περιόδου στο ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Αναντολού Εφές αφού πέτυχε ένα πολύ δύσκολο καλάθι κοίταξε δολοφονικά τον διαιτητή. Η αντίδραση του Αμερικάνου που έγινε viral.
Ο Κέντρικ Ναν δεν έκανε την καλύτερή του εμφάνιση κόντρα στην Εφές, όμως είχε μια στιγμή- σταθμό στο ματς που συζητήθηκε έντονα
Ο Αμερικανός γκαρντ 7.7” πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ανέλαβε την επίθεση για τον Παναθηναϊκό, απέφυγε τον Ελάιζα Μπράιαντ και κάνοντας μία καταπληκτική περιστροφή πέτυχε το καλάθι που διαμόρφωσε το 51-35, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Αμερικανός σε αυτή τη φάση ζήτησε και φάουλ κοιτώντας απειλητικά και με δολοφονικό βλέμμα έναν από τους διαιτητές της αναμέτρησης. Μπορεί να μην πήρε ποτέ το φάουλ, αλλά η αντίδρασή του έγινε viral.
Κλαίω με το βλέμμα του Nunn. Προφανώς και ήταν καλάθι και φάουλ!#paobc pic.twitter.com/Tn4QtfPW6y
— Ron McCloskey (@BballRegulator) January 9, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Μπαίνει σε νέα εποχή - Ανακοινώνεται ο Πούσιτς
- Σκιές στην Επιτροπή Παιγνίων: Καταγγελίες και ερωτήματα για τους χειρισμούς γύρω από τη Superbet
- Aρης: Με βαρύ βιογραφικό από τον μπασκετικό Αρη, στην ΠΑΕ, ο νέος εμπορικός διευθυντής
- Πένθος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο Γιάννης Κάρμης
- Υπεράνω Όλων: Προς το παρόν ας απολαύσουμε ένα ακόμη μαγικό καλοκαίρι
