Ολυμπιακός Μεταγραφές: Δυο αφίξεις πριν τον Παναθηναϊκό!

Δύο μεταγραφές ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός μέχρι το αργότερο την Τρίτη – ο Αλ Μουσράτι που μπαίνει στο αεροπλάνο και ο στόπερ που «καίει» τον Καρβαλιάλ

Μεταγραφές part II για τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό. Και μετά το πρώτο «πακέτο» με Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός φουλάρει για άλλες δύο κινήσεις άμεσα, με την προοπτική έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να έχει φτάσει τις 6-7 προσθήκες στο ρόστερ του.

Ο Καρβαλιάλ βλέπετε θεωρεί πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, και αν για την επίθεση και τα άκρα της έχει ήδη στον Ρέντη νέους παίκτες, υπάρχουν ακόμη οι ανοικτές θέσεις σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

Η αίσθηση που υπάρχει από τις πληροφορίες που έρχονται είναι πως πριν τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο ο Ολυμπιακός θα έχει προσθέσει άλλους δύο παίκτες στο ρόστερ του.

Με τον Αλ Μουσράτι να είναι η πιο προχωρημένη περίπτωση καθώς ο Πέδρο Άλβες είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με την Μπράγκα για τον δανεισμό του έως το καλοκαίρι. Ο θηριώδης Λίβυος αμυντικός μέσος ετοιμάζεται μετά το αυριανό ματς με την Πόρτο να μπει στο αεροπλάνο για λογαριασμό του Ολυμπιακού με τον Καρβαλιάλ να θεωρεί κομβικής σημασίας την μεταγραφή του. Την ίδια ώρα η «μάχη» για την απόκτηση του Κάρμο από την Πόρτο συνεχίζεται.

Οι «δράκοι» έχουν δώσει το «οκ» και πλέον απομένει η συμφωνία με τον παίκτη που έχει και άλλες προτάσεις. Ο Ολυμπιακός πιέζει και δεν μπορεί να περιμένει για πάντα, έχοντας ήδη τις εναλλακτικές επιλογές έτοιμες. Όπως και στην υπόθεση Παλομίνο ο Ολυμπιακός έχει βάλει τα όρια του. Υπάρχει και εδώ πάντως η αίσθηση πως σύντομα θα έχουμε ευχάριστες εξελίξεις.

Στον Ολυμπιακό που έχει κλείσει ο Τσικίνιο για το καλοκαίρι με την Μπενφίκα να συνεχίζει να επιμένει στην μη παραχώρησή του καθώς έχει κενά αυτό το διάστημα. Υπάρχει όμως η σιγουριά πως μέσα στις επόμενες μέρες θα συναινέσει στην παραχώρησή του στον Ολυμπιακό με τον Τσικίνιο να φοράει μέσα στον Ιανουάριο τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News