Ολυμπιακός Μεταγραφές: Στην τελική ευθεία του Μουσράτι

ΑΛ ΜΟΥΣΡΑΤΙ

Ο Αλ Μουσράτι είναι ο διακαής πόθος του Κάρλος Καρβαλιάλ για τον άξονα και τη θέση «6» και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να τελειώσει τη μεταγραφή του Λίβιου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την υπόθεση του Αλ Μουσράτι έχει ξεκινήσει στον Ολυμπιακό με την περίπτωση να προχωράει καλά, όπως αναμενόταν.

Ο θηριώδης Λίβυος αμυντικός χαφ της Μπράγκα είναι ο διακαής πόθος του Κάρλος Καρβαλιάλ για τον άξονα και τη θέση «6» όπου έως τώρα έχει μόνο τον Εσε -ενώ είναι ξεκάθαρο από τις επιλογές του πως δεν υπολογίζει τον Ιμπόρα-, με τον Πέδρο Αλβες να «τρέχει» το θέμα και να υπάρχει η αισιοδοξία πως σύντομα θα έχουμε τα ευχάριστα.

Η Μπράγκα παίζει απόψε ένα πολύ δύσκολο εκτός ματς με την Πόρτο και μετά από αυτό λογικά θα μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Αλ Μουσράτι. Ο Καρβαλιάλ θεωρεί πως με τον 27χρονο άσο στον άξονα ο Ολυμπιακός θα γίνει ακόμη πιο δυνατός ισχυροποιώντας τον άξονα του και γεμίζοντας λύσεις.

Μαζί άλλωστε με τον Τσικίνιο, ο Αλ Μουσράτι θα προσφέρει στον Καρβαλιάλ ποιότητα με τον Πορτογάλο τεχνικό να γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά και τους δύο παίκτες. Ειδικά τον Αλ Μουσράτι, με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στην Μπράγκα, με τον Λίβυο άσο να κάνει τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του.

Και να είναι η παρουσία του Καρβαλιάλ ένας ακόμη λόγος που ο Αλ Μουσράτι έχει δώσει το «οκ» για να αφήσει την Μπράγκα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News