Καρβαλιάλ: «Ήμασταν καλύτεροι, δεν εκμεταλλευθήκαμε τις ευκαιρίες»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, όμως, δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, ιδίως στην παράταση.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα της Cosmote TV: «Η εικόνα και στα δύο παιχνίδια ήταν αρκετά ισορροπημένη. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν, ήθελαν να προκριθούν. Σήμερα στην παράταση ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, δεν καταφέραμε όμως να σκοράρουμε και έτσι φτάσαμε στα πέναλτι.

Στα πέναλτι η τύχη δεν ήταν μαζί μας, αλλά με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα τα έδωσε όλα, πάλεψε, προσπάθησε πάρα πολύ, δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Όταν φτάνεις στα πέναλτι, πρέπει και η τύχη να σε βοηθήσει λίγο.

Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες του στην αρχή του παιχνιδιού. Κι εμείς όμως είχαμε αρκετές στην παράταση και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τις εκμεταλλευθήκαμε. Όταν μία πρόκριση κρίνεται στα πέναλτι, τότε πραγματικά χρειάζεσαι και την τύχη στο πλευρό σου.

Αυτή τη στιγμή έχουμε χάσει έναν από τους στόχους μας, απομένουν άλλοι δύο, θα προσπαθήσαμε να  εστιάσουμε εκεί, να τα δώσουμε όλα για να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News