ΠΑΟΚ: Τρεις «χτυπητές» απουσίες από την Ευρωπαϊκή λίστα

Ροντρίγκο Σοάρες, Σβέρι Ίνγκασον και Σίντζι Καγκάβα έμειναν εκτός από τους αγώνες των ομίλων του Conference League

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, την οποία και απέστειλε στην UEFA.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:  

Λίστα Α: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Σίντκλεϊ, Κωνσταντέλιας, Κούρτιτς, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μιτρίτσα, Μουργκ, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Α.Ζίβκοβιτς.

Λίστα Β: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας , Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου.

Η απουσία των Σβέριρ Ίνγκασον, Ροντρίγκο Σοάρες και Σίντζι Καγκάβα δεν περνά απαρατήρητη. Ο ΠΑΟΚ ήταν αναγκασμένος να «κόψει» κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της λίστας Α, καθώς σε αυτή πρέπει να συμπεριληφθούν μίνιμουμ 8 ποδοσφαιριστές που είτε είναι από τις ακαδημίες της ομάδας είτε έχουν περάσει τρια χρόνια από τα 15 ως τα 21 του σε ομάδα της χώρας.

Οι Ροντρίγκο Σοάρες και Σβέριρ Ίνγκασον προέρχονται από τραυματισμό, με τον δεύτερο μάλιστα να ανακάμψει από επέμβαση στο γόνατο. Όσο για τον Καγκάβα, η απόφαση είναι αγωνιστική, με τον Λουτσέσκου να τον χρησιμοποιεί ως αλλαγή, πίσω από τους Μπίσεσβαρ και Καντουρί για τη θέση «10», τους οποίους και προτίμησε έναντι του Ιάπωνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News