Ολυμπιακός Μεταγραφές: Έρχονται άμεσα Όρτα, Τσικίνιο, πιέσεις για Κάρμο, Ερνάντες

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Έρχονται άμεσα Όρτα, Τσικίνιο, πιέσεις για Κάρμο, Ερνάντες

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για πολλές αφίξεις με τους Τσικίνιο, Όρτα να αναμένονται άμεσα στην Αθήνα ενώ υπήρξε νέα επαφή με την Πόρτο για τον Νταβίντ Κάρμο ώστε να έρθει μέχρι την Κυριακή. Ποια τα τελευταία νέα για Γκαστόν Ερνάντες κι άλλους στόπερ!

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την ενίσχυση του με μεταγραφές που έχει βάλει στο κάδρο του, με τα ονόματα των Τσικίνιο, Αντρέ Όρτα, Νταβίντ Κάρμο, Γκαστόν Ερνάντες να είναι στο προσκήνιο.

Όλα αυτά δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί στο μέγιστο βαθμό για να κυνηγήσει την κατάκτηση του τίτλου και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο Conference League. Ο Αντρέ Όρτα με τον Τσικίνιο αναμένονται άμεσα στην Αθήνα, ίσως και σήμερα.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης επιτεύχθηκε συμφωνία με την Μπράγκα για τον Αντρέ Όρτα όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία. Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος έρχεται με την μορφή του δανεισμού και οψιόν αγοράς κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, με βάση τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία.

Είναι ο χαφ που από την αρχή ήθελε ο Κάρλος Καρβαλιάλ να έρθει στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός έκανε χθες την ρελάνς του και τα βρήκε σε όλα με την Μπράγκα.

Παράλληλα υπήρξε συμφωνία και με την Μπενφίκα για την άμεση έλευση του Τσικίνιο. Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με τον 28χρονο μέσο μέρες τώρα, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Έμενε η Μπενφίκα να πει το ναι για να πάρει από τώρα τον Πορτογάλο μέσο.

Αρχικά οι «αετοί» αξίωναν ένα ποσό κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ. Αλλά τελικά έριξαν τις απαιτήσεις τους, όπως λένε στην Πορτογαλία και ο Τσικίνιο έρχεται άμεσα στην Αθήνα.

Ο Ολυμπιακός και οι Κάρμο, Ερνάντες

Από εκεί και πέρα χθες οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νέα επαφή με την Πόρτο για τον Νταβίντ Κάρμο. Η συμφωνία όλων των πλευρών για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό είναι δεδομένη.

Αλλά η Πόρτο ήθελε να βρει πρώτα άλλο στόπερ πριν τον αφήσει να φύγει, παρά το ότι ο Κάρμο προπονείται με την δεύτερη ομάδα. Βέβαια είναι κάτι σαν… καψόνι προς τον Κάρμο με τον οποίο ο τεχνικός των «δράκων», Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν έχει καλές σχέσεις.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από την Πόρτο να τον αφήσει να έρθει στην Αθήνα έως την Κυριακή.

Στο τραπέζι υπάρχει και ο Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντσο. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρόταση του, που είναι στα 3.6 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του και περιμένει. Τα χρήματα είναι πολύ καλά και η Σαν Λορέντσο κλείνει προς την κατεύθυνση να πει το ναι. Κι αυτό γιατί έχει οικονομικά προβλήματα και το συγκεκριμένο ποσό θα την βοηθήσει να κινηθεί με άνεση στην μεταγραφική αγορά.

Πάντα στο κάδρο είναι και ο Παλομίνο της Αταλάντα, όσο ακόμα δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα. Η ιταλική ομάδα είναι αυτή που κάνει δύσκολα τα πράγματα με τις απαιτήσεις της. Στην λίστα με τους στόπερ υπάρχουν κι άλλα δυνατά ονόματα για τα οποία έχει κάνει κινήσεις ο Ολυμπιακός και περιμένει.

Ο Ολυμπιακός τα αλλάζει όλα στα χαφ

Υπάρχει και συνέχεια όμως αφού οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν ένα απίστευτο μεταγραφικό ντεμαράζ. Καθώς κινήθηκαν και για τον Φάουστο Βέρα της Κορίνθιανς.

Ο 23χρονος Αργεντινός χαφ είναι μια δύσκολη περίπτωση αφού έχουν δείξει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός ωστόσο έκανε την επίσημη κίνηση του προσφέροντας 5 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν στην Βραζιλία.

Οι κινήσεις με Όρτα, Τσικίνιο,. Βέρα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός κοιτάει και προς το άμεσο μέλλον! Ετοιμάζεται να δώσει πνοή στα χαφ καθώς δεδομένα θα φύγουν οι Μαντί Καμαρά, Ιμπόρα αλλά και ο Καρβάλιο. Μένει ανοικτό αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του Σωτήρη Αλξανδροπουλου από την Σπόρτινγκ.

Μόνος σίγουρος από τους χαφ που έχει είναι ο Σαντιάγο Έσε και είναι δεδομένο πως θα υπάρξει ριζική αλλαγή στα χαφ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News