Ολυμπιακός Μεταγραφές: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για τον Γκαστόν Ερνάντες

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Γκαστόν Ερνάντες με αργεντίνικα δημοσιεύματα να αναφέρουν όλες τις λεπτομέρειες του deal με την Σαν Λορέντσο.

Ο Ολυμπιακός έχοντας ακόμα «κενά» στην θέση του κεντρικού αμυντικού, έχει πολύ ψηλά στην λίστα του τον Γκάστον Ερνάντες της Σαν Λορέντσο.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, εκ των αρχηγών του αργεντίνικου συλλόγου, ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα μετά από πολλούς γύρους σκληρού «μπρα ντε φερ» των «ερυθρολεύκων» με τους Αργεντινούς.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Νίκολας Νούρου, μέσω ανάρτησης του στην πλατφόρμα «Χ» αποκαλύπτει όλους τους όρους της συμφωνίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νούρου, ο Ολυμπιακός θα πληρώσει  3,5 εκατομμύρια δολάρια για το 85% των δικαιωμάτων του, με το υπόλοιπο ποσοστό (15%) να παραμένει στην Σαν Λορέντσο.

Παράλληλα, σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής αγωνιστεί σε περισσότερα από 30 παιχνίδια, οι Πειραιώτες θα καταβάλλουν ακόμα 300.000 δολάρια στην ενώ αν ξεπεράσει τα 80 αγώνες προβλέπεται η καταβολή 300.000 δολαρίων, επιπλέον.

Ρήτρα υπάρχει και σε περίπτωση μετακίνησης του Ερνάντες στην  στην Νότιγχαμ Φόρεστ, με την ομάδα της Αργεντινής να βάζει στα ταμεία της ακόμα 1 εκατομμύριο δολάρια, με την οποιαδήποτε πώληση ή δανεισμό του χωρίς το «πράσινο φως» της Σαν Λορέντσο να είναι ανέφικτη.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News