Πασαλίδης: «Να βοηθήσω τη Σαλερνιτάνα να παραμείνει στην κατηγορία»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σαλερνιτάνα παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ο οποίος έκανε και την πρώτη του προπόνηση.
Ο πρώην αμυντικός του ΟΦΗ εξέφρασε τη χαρά του και δεσμεύθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για την παραμονή της Σαλερνιτάνα στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, που αποτελώ μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας. Τα βασικά μου χαρακτηριστικά είναι ότι προσπαθώ να πηγαίνω δυνατά σε κάθε μονομαχία και μου αρέσει να παίζω ως κεντρικός αμυντικός.
Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Η Serie A είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εμένα και θέλω να είμαι μέλος του και να ζήσω το όνειρο.
Νομίζω ότι ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα. Έχω δει κάποια βίντεο με τους οπαδούς, και το μήνυμά μου είναι ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- «Πρέπει να πάρω τον Μαρινάκη»: Η αναφορά στο ντοκιμαντέρ «A Beautiful Obsession»
- Μέγα σοκ με Μάικ Τζέιμς: Μένει εκτός για 7-9 μήνες με σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο
- Καταγγελία Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα: Ζητάει την τιμωρία του προπονητή του Ολυμπιακού
- Τζολάκης Παρασκήνιο: Το ποσοστό μεταπώλησης του Ολυμπιακού και η πρώτη κρούση στη Χαλ
- Στη «χώρα του Λιόλιου»: Τους κατήγγειλε, δικαιώθηκε και τον …στέλνουν στο σκαμνί
