Παναθηναϊκός: Το ρίσκο τον αφήνει με έναν επιθετικό στο ντέρμπι

Οι «πράσινοι» πήραν το ρίσκο τον Ιανουάριο να μην ενισχυθούν στην επίθεση και τα τελευταία προβλήματα αναδεικνύουν τη «γύμνια» των «πράσινων» στη γραμμή κρούσης.

Να λοιπόν που ήρθε αυτή η στιγμή. Ο Παναθηναϊκός «γυμνός» στην επίθεση ετοιμάζεται να υποδεχθεί αύριο, Κυριακή, τον Ολυμπιακό σε ένα κρίσιμο ντέρμπι για το πρωτάθλημα, με την «κεραμίδα» να πέφτει λόγω της απουσίας του Φώτη Ιωαννίδη.

Φαίνεται πως η σφοδρή επιθυμία του Έλληνα επιθετικού να βοηθήσει την ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο ήταν ένα μεγάλο ρίσκο με αποτέλεσμα ο 23χρονος φορ να μένει εκτός από το μεγάλο ματς της Λεωφόρου και τον Παναθηναϊκό να ξεμένει από φορ.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν ανακοίνωσε το Σάββατο αποστολή, κάτι που θα κάνει την Κυριακή το μεσημέρι θέλοντας πρώτα να δει την κατάσταση των Βαγιαννίδη, Βέρμπιτς και Σπόραρ και αν κάποιος από αυτούς καταφέρει να είναι διαθέσιμος. Τις μεγαλύτερες πιθανότητες τις έχει ο Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος πιθανόν να είναι στην αποστολή και να αποτελέσει έξτρα λύση στον πάγκο, με δεδομένο ότι θα ξεκινήσει βασικός ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Οι «πράσινοι» πήραν το ρίσκο τον Γενάρη να μην προχωρήσουν στην απόκτηση επιθετικού και να που βρίσκουν μπροστά τους αυτή την απόφαση

Στα της ενδεκάδας, ο Φατίχ Τερίμ φαίνεται πως έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα, με τον Νταγκόφσκι στο τέρμα, τους Κώτσιρα-Μλαντένοβιτς στα δύο άκρα της άμυνας και τον Γεντβάι, αντί του Ακαϊντίν, δίπλα στον Ούγκο. Στον άξονα θα είναι έκπληξη να δούμε κάτι διαφορετικό από τους Αράο και Τσέριν, στα δύο «φτερά» της επίθεσης θα παίξουν οι Μαντσίνι και Μπερνάρντ και ο Τάσος Μπακασέτας θα είναι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Γερεμέγεφ.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν ο Χουάνκαρ αντί του Μλαντένοβιτς, αλλά και ο Βιλένα, ενώ σημαντικές πιθανότητες να ξεκινήσει από την αρχή έχει και ο Παλάσιος, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση, αγωνίστηκε στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο κι έδειξε πανέτοιμος μπαίνοντας κι αυτός στην εξίσωση των επιλογών του προπονητή της ομάδας του τριφυλλιού.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News