Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Ιωαννίδη - Χάνει και τον Ολυμπιακό
Ο Έλληνας φορ δεν κατάφερε να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής.
Ο Φώτης Ιωαννίδης κρίθηκε πως δεν είναι έτοιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και θα μείνει εκτός της αποστολής που θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της Κυριακής.
Αποστολή ο Φατίχ Τερίμ δεν ανακοίνωσε. Θα το κάνει το μεσημέρι της Κυριακής, αφού πρώτα επανεκτιμηθεί η κατάσταση των Βαγιαννίδη, Σπόραρ και Βέρμπιτς.
Οπως γίνεται αντιληπτό ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με ένα σημαντικό πρόβλημα στην επίθεση με την απουσία του Ιωαννίδη, ενώ αν λείψει και ο Σπόραρ τότε οι «πράσινοι» θα μείνουν μόνο με τον Γερεμέγεφ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- ΠΑΟΚ: Μεγάλη... φλυαρία για Κωνσταντέλια
- Λιβάι Γκαρσία: «Αν στο μέλλον επέστρεφα στην Ελλάδα θα ήταν για την ΑΕΚ» - Η πληγή που άνοιξε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Ο Κοτσόλης στο Βελιγράδι για τον Ούγκρεσιτς της Παρτίζαν»
