Παναθηναϊκός Aktor: Ενα σωρό προβλήματα ενόψει Αρη!

Οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει να αγωνιστούν πλήρεις σε κανένα φετινό τους παιχνίδι είτε σε Ελλάδα είτε σε Ευρώπη. Κόντρα στους «κίτρινους» θα έχουν ξανά απουσίες.

Ο Παναθηναϊκός Αktor έχει πάρει μπρος φέτος και ο Εργκίν Αταμάν έχει βάλει τις… πινελιές του και η ομάδα πάει περίφημα. Είναι μέσα σε όλους τους στόχους. Μόνο ένα πράγμα δεν έχει καταφέρει να νικήσει η ομάδα. Την ατυχία της. Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια. Κόντρα στον Αρη, θα υπάρχουν ξανά απουσίες. Και αν για τους Ματίας Λεσόρ-Ιωάννη Παπαπέτρου ήταν κάτι το αναμενόμενο, για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν κάτι το απρόοπτο.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, ο Γάλλος σέντερ και ο Ελληνας φόργουορντ ταλαιπωρούνται από ίωση και έτσι δεν θα αγωνιστούν ώστε να προφυλαχθούν για το σπουδαίο ματς με την Φενέρ την προσεχή Παρασκευή (9/2). Το απρόοπτο ήρθε από τον Ισπανό ψηλό ο οποίος υπέστη κάκωση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης (όταν «κρύωσε» πρήστηκε). Προφανώς και θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος του τραυματισμού του την Τρίτη (6/2). Το μόνο ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο Κώστας Σλούκας μετά από 10 ημέρες (θλάση).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News