Ολυμπιακός: Η επιστροφή Μαρινάκη και η συνάντηση με τον Γιάνσεν

Τρέχουν όπως φαίνεται οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό στο θέμα του προπονητή. Ο Πασκάλ Γιάνσεν παρακολούθησε τον αγώνα της Κ19 του Ολυμπιακού με την Ίντερ.

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη  βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πασκάλ Γιάνσεν. Ο Ολλανδός προπονητής βρίσκεται από το πρωί στην Ελλάδα και λίγες ώρες μετά παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Κ19 του Ολυμπιακού με την Ίντερ για το Youth League.

Στην Ολλανδία ανέφεραν από νωρίς πως ο Ολυμπιακός έχει φέρει στην Αθήνα τον Πασκάλ Γιάνσεν. Συζητάει με τον 51χρονο προπονητή να αναλάβει το τιμόνι στην θέση του Κάρλος Καρβαλιάλ. Κάτι που δείχνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τρέξουν τις εξελίξεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Ελλάδα από την Αγγλία και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γιάνσεν κάτι που σημαίνει πως τα πράγματα όχι μόνο τρέχουν, αλλά μπορεί και απόψε να έχουμε τις οριστικές εξελίξεις.

O γεννημένος στο Λονδίνο Ολλανδός προπονητής δούλεψε στην Άλκμααρ την τελευταία 3ετια από την οποία απολύθηκε πριν τρεις εβδομάδες. Πριν από την τριετία στην Άλκμααρ είχε δουλέψει ως βοηθός προπονητή στην ολλανδική ομάδα για δύο σεζόν, ενώ στο παρελθόν ήταν πρώτος προπονητής των ομάδων Κ21 και Κ19 της Αϊντχόφεν.

Με την Άλκμααρ σε 110 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος είχε ρεκόρ 65-20-25 και τέρματα 222-123.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News