ΠΑΛΗ: Με τρεις αθλητές στο διεθνές τουρνουά της Σερβίας
Ο Γιώργος Πρεβολαράκης στα 77 κιλά, ο Ηλίας Παγκαλίδης (82κ.) και ο Μιχάλης Ιωσηφίδης (97κ.) συγκροτούν την αποστολή για τη Σερβία και το δυνατό τουρνουά της ελληνορωμαϊκής.
Την ευκαιρία να πάρουν χρήσιμες εμπειρίες και να μετρήσουν δυνάμεις στο εξωτερικό έχουν από σήμερα τρεις Έλληνες πρωταθλητές της πάλης. Οι Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.), Ηλίας Παγκαλίδης (82κ.) και Μιχάλης Ιωσηφίδης (97κ.) μετέβησαν στη Σερβία προκειμένου ν’ αγωνιστούν στο διεθνές τουρνουά της χώρας στο στιλ της ελληνορωμαϊκής. Φυσικά έχουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουν και διακρίσεις.
Στη Σερβία ταξίδεψαν επίσης ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Παγκαλίδης και η διαιτητής Αναστασία Μιγκιπή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός: Αν το πρωτάθλημα κριθεί στο βάθος, έχουμε ντερμπάρα για δύο!
- UEFA: Στην Ελλάδα η 10η θέση του ranking - Τι σημαίνει για τον πρωταθλητή της σεζόν 2027-28
- NBA: Βαριά ήττα των Χιτ, εγκλωβίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή – Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας για την Euroleague και το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το πόλο
