Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να αρρωσταίνει αλλά δεν πεθαίνει ποτέ»

Στη δύσκολη περίοδο που περνάει ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Αγιουμπ Ελ Κααμπί, δηλώνοντας ότι ο σύλλογος «δεν πεθαίνει ποτέ».

Δηλώσεις σχετικά με την περίοδο που διανύει ο Ολυμπιακός, ιδιαίτερα μετά την ήττα στο αιώνιο ντέρμπι, παραχώρησε στην Cosmote TV ο Αγιουμπ Ελ Κααμπί. Έδειξε αισιόδοξος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πληγώνεται και να αρρωσταίνει, όμως ποτέ δεν πεθαίνει.

Ο Μαροκινός επιθετικός αναφέρθηκε και στο κλίμα των αποδυτηρίων, λέγοντας πως οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι «μια οικογένεια».

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Σάββατο 10/2, 17:30), θέλοντας να μπουν με το «δεξί» στο νέο κεφάλαιο της σεζόν μετά την αποχώρηση του Κάρλος Καρβαλιάλ. Στον ερυθρόλευκο πάγκο θα βρίσκεται ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και στις κερκίδες ο επερχόμενος προπονητής, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ.

Οι δηλώσεις του Αγιούμπ Ελ Κααμπί:

«Πράγματι ερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας ζήτησε να κερδίσουμε, δυστυχώς όμως εμείς δεν τα καταφέραμε.

Αυτό που έχω να πως είναι πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να αρρωσταίνει, μπορεί κάποιες φορές να πληγώνεται αλλά δεν πεθαίνει ποτέ. Παραμένουμε πάντα ο Ολυμπιακός και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι να επανέλθουμε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και ό,τι συμβαίνει θα περάσει.

Είμαστε μια οικογένεια. Μιλάμε καθημερινά μεταξύ μας και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όπως είπα και πριν δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί θα παραμείνουμε για πάντα ο Ολυμπιακός. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, ένας τεράστιος σύλλογος και θα τα ξεπεράσει όλα.»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News