ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΛΑΥΡΙΟ 85-88: Ο Κάρτερ κέρδισε τον Μίλερ

Με τον Κάρτερ να θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό, το Λαύριο επικράτησε 88-85 του Περιστερίου στον μικρό τελικό του «Bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19».

Το Περιστέρι βρέθηκε αντιμέτωπο με το Λαύριο, στον μικρό τελικό του «Bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19» χωρίς τη βοήθεια του Χρήστου Σαλούστρου, που τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό με τη Μονακό. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη μπήκε με περισσότερη ενέργεια και διάθεση να πιέσει στην άμυνα και να κλέψει μπάλες. Προηγήθηκε από το 1ο δεκάλεπτο με 19-16 και με τον Σμιθ να εκρήγνυται με την εκκίνηση του 2ου, έφτασε έως το +10 (16-26 στο 11′). Με το Περιστέρι να βρίσκει κάποια μεγάλα σουτ από την περιφέρεια και τον Μπράουν να πιάνει δουλειά στη ρακέτα. Τα σουτ του ΜακΚρι έβαλαν «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» μπροστά με 42-38.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν μέχρι και με 7 πόντους στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως το Λαύριο επανήλθε με την ίδια λογική και πόντους στο τρανζίσιον, αλλά ο Χρυσικόπουλος κράτησε την ομάδα του στο προβάδισμα, με 61-60, στο φινάλε της 3ης περιόδου. Παίρνοντας μπάλες στο ποστ, έγινε παράγοντας του αγώνα, με τον Χάγκινς να διαμορφώνει το 70-63 (στο 33′).

Ο Κάρτερ ήταν πολύ πιο θετικός, σε σχέση με χθες, σκοράροντας 8 συνεχόμενους πόντους, για να ισοφαρίσει σε 74-74. Μίλερ και Κάρτερ αντάλλαξαν… πυροβολισμούς από το τρίποντο, με τον πρώτο να κερδίζει σε αυτήν την πρώτη άτυπη μάχη, κάνοντας το 85-82 (στο 39′). Δύο βολές του δεύτερου 21” πριν το φινάλε έβαλαν μπροστά το Λαύριο με 85-86, με τον ΜακΚρί να χάνει το σουτ που θα έδινε τη νίκη. Πάλι με βολές ο Κάρτερ διαμόρφωσε το 85-88 και με 23 πόντους ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News