Αντετοκούνμπο: Άγγιξε το triple-double στη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απολαυστικός για ένα ακόμη παιχνίδι, άγγιξε το τριπλ-νταμπλ και οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν 119-98 των Φιλαδέλφεια Σίξερς.
Ο σούπερ σταρ των Μπακς είχε 30 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την 37η νίκη της ομάδας του.
Τα «ελάφια» σκόραραν 35 πόντους στην πρώτη περίοδο και περιόρισαν τους Σίξερς στους 21, εξέλιξη που εν πολλοίς οφείλεται στην απουσία του Τζοέλ Εμπίντ.
Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως, στη συνέχεια ο Giannis ανέβασε ρυθμούς σε κάθε τομέα.
Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικά, με τον Αντετοκούνμπο να μετρά 9/15 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 9/12 βολές και 9 ασίστ για 6 λάθη σε 35:45.
Τα δωδεκάλεπτα: 21-35, 48-69, 82-95, 98-119
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
