Ριβάλντο: «Τεράστια ευθύνη η φανέλα με το 10 που 'καθαγίασε' ο Πελέ»
Τον θρύλο των θρύλων Πελέ έφερε στο μυαλό του ο Ριβάλντο, αναρτώντας κοινή τους φωτογραφία από το «Γ. Καραϊσκάκης», όταν ο ίδιος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.
Ο αείμνηστος γίγαντας του παγκοσμίου αθλητισμού είχε επισκεφθεί την Ελλάδα και, μάλιστα, είχε γίνει μέλος του Ολυμπιακού την εποχή που αγωνίζονταν οι συμπατριώτες του Ριβάλντο και Ζιοβάνι.
Χθες (29/2) σχεδόν 19 χρόνια μετά από αυτήν την ιστορική στιγμή, ο «Ρίμπο» ανάρτησε φωτογραφία με τον Πελέ, κάνοντας ειδική μνεία στη φανέλα με το Νο 10.
«Παίζοντας δύο Παγκόσμια Κύπελλα με τη φανέλα με το νούμερο 10, την οποία καθαγίασε ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου Πελέ, ομολογώ ότι ήταν τεράστια ευθύνη, αλλά κατάφερα να την ξεπεράσω και να κερδίσω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό για αυτό το κατόρθωμα», έγραψε ο Ριβάλντο.
Δείτε την ανάρτησή του:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
