US OPEN: Φοβού τους... πιτσιρικάδες
Τρία νέα παιδιά που έχουν όλες τις προϋποθέσεις να κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια, οι “νέοι” Κάρλος Αλκαράθ και Λέιλα Φερνάντεζ και ο “παλιός” Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ πέρασαν στα προημιτελικά του US Open.
Η νέα γενιά του τένις είναι εδώ και ήρθε για να μείνει. Δύο ακόμα νεαροί παίκτες, με μπόλικο ταλέντο και προσόντα να φτάσουν ψηλά, πολύ ψηλά, έδειξαν τα… δόντια τους στη φάση των «16» του USOpen και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Ο 21χρος Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, που μάς απασχολεί από πέρυσι με τις επιδόσεις του, υπέταξε τον Φράνσις Τιαφό με 4-6, 6-2, 7-6(6), 6-4, ενώ ο «δήμιος» του Στέφανου Τσιτσιπά, Κάρλος Αλκαράθ έβαλε μπρος και πάλι το τρομερό του forhand σε άλλο ένα επικό 3-2 (5-7, 6-15-7, 6-2, 6-0) απέναντι στον Γερμανό Πέτερ Γκόγιοβτσικ.
Στο γυναικείο ταμπλό, τη νέα γενιά εκπροσωπεί η 19χρονη Λέιλα Φερνάντεζ. Η Καναδή έκλεισε κι αυτή θέση στα προημιτελικά θέτοντας εκτός, μετά την Ναόμι Οσάκα και τη Γερμανίδα Αντζελίκ Κέρμπερ με 4-6, 7-6(5), 6-2.
Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα αποχαιρέτησε μετά την ήττα της με 6-3, 7-6(4) στο ντέρμπι με την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, ενώ η Αρίνα Σαμπαλένκα δεν είχε προβλήματα απέναντι στην Ελίς Μέρτενς (6-4, 6-1).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τι ζητούσε επίμονα ο Μεντιλίμπαρ και η πιθανή ενδεκάδα με Λεβερκούζεν
- Χιούλμαντ: «Πήραμε το μάθημά μας από τον Ολυμπιακό, θα το δείτε στο γήπεδο»
- Champions League: Οργή Βινίσιους και Εμπαπέ, κατήγγειλαν ρατιστική επίθεση του Πρεστιάνι
- Κακοκαιρία εξπρές με κύματα θύελλας: Προειδοποιήσεις για 9 μποφόρ, καταιγίδες και πλημμύρες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν για το Champions League και το Παναθηναϊκός AKTOR - ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδος
