Άρης: Χωρίς απώλειες για τον πρόωρο «τελικό» με τον Παναιτωλικό
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αποστολή για το ματς της Τετάρτης (06/03) ανακοινώθηκε την Τρίτη (05/03), με τον Άκη Μάντζιο να πηγαίνει πάνοπλος στον πρόωρο «τελικό».
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (06/03), στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η μέρα και η ώρα του Game 2 με τη Βαλένθια
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα του Game 2 της σειράς με τη Μονακό
- Μπαρτζώκας: «Περιμένουμε πολύ δυσκολότερο παιχνίδι την Πέμπτη»
- Υπεράνω Όλων: Πρέπει να κάνετε όλα όσα απαιτούνται ώστε να φεύγει ξανά χαρούμενος ο κόσμος από το γήπεδο
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Βίοι παράλληλοι για «Μέντι» και Ραζβάν!
