ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οδεύει προς Κόνιασπορ ο Χασάν
Οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο Αιγύπτιος φορ φεύγει από τους «ερυθρόλευκους», αρχικά, με δανεισμό…
Εδώ και ημέρες υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Αχμέντ Χασάν. Ένα σενάριο το οποίο δεν έχει κλείσει, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στην Τουρκία έχουν ακόμη το δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές ποδοσφαιριστών με συμβόλαιο.
Από τη γειτονική χώρα είχε υπάρξει ενδιαφέρον μέσα στο καλοκαίρι για τον Χασάν και φαίνεται πως τώρα είναι και πάλι στο προσκήνιο!
Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Κόνιασπορ έχει πλησιάσει τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Αιγύπτιου φορ! Μία εξέλιξη η οποία βάζει σε σκέψεις τους Πειραιώτες και είναι πιθανό να υπάρξει συμφωνία το επόμενο διάστημα.
Αυτό που αναφέρουν οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους είναι πως η Κόνιασπορ πάει για το δανεισμό του παίκτη και παράλληλα να μπει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν επιβεβαιώνει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά είναι γνωστό εδώ και ημέρες πως το ζήτημα Χασάν είναι… ανοιχτό!
Konyaspor, Ahmed Hassan’ı kiralamak için girişimlere başladı! https://t.co/cTDIV4tS2f
— TIMETURK (@timeturk) September 7, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ξεπεσμός: Ο υπάλληλος του Λιόλιου, Δήμος Ντικούδης... παρεξηγήθηκε με το ξέσπασμα Παπαθεοδώρου
- Τάσος Μπακασέτας: Γιατί έχει βρεθεί στο στόχαστρο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού
- ΕΟΚ Παρασκήνιο: Μπορεί μια ομάδα να εκτελέσει 77 βολές στο 80 λεπτά αγώνα; Ναι, ο Προμηθέας...
- Παναθηναϊκός: Η πιο ντροπιαστική ήττα της ιστορίας του και το ηλεκτροσόκ που χρειάζεται άμεσα!
- Πλέι οφ: Διπλό του Πανιώνιου στην Καλαμάτα
