Ολυμπιακός: Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ για την επική πρόκριση του ποδοσφαιρικού τμήματος

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο των «ερυθρόλευκων» για την επική ανατροπή-πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Conference League

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναφορικά με τις χθεσινές (14/3) σπουδαίες επικρατήσεις σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Πρώτα χρονικά στο μπασκετικό τομέα, είχαν την δυνατότητα να πανηγυρίσουν νίκη εντός έδρας με 71-65 επί του Παναθηναϊκού, ενώ εν συνεχεία ακολούθησε το «έπος» της Σερβίας με την πρόκριση στους «8» του Conference League σε ανατροπή με 1-6 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναφορικά με αυτήν την δεύτερη χθεσινή επιτυχία δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ προς την ΠΑΕ για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, εξασφαλίζοντας αυτή την πρόκριση που έμοιαζε με… θαύμα πριν την έναρξη του ματς.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ιδιαίτερη αναφορά και στο διήμερο αναμετρήσεων με την Φενέρμπαχτσε σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (11-12/4) :

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού για τη μεγάλη πρόκριση στους «8» του Conference League. Ήταν ένας άθλος!

Η κληρωτίδα τα έφερε έτσι ώστε στις 11 και 12 Απριλίου οι «ερυθρόλευκοι» να αντιμετωπίζουν την Φενέρμπαχτσε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αντίστοιχα.

Το «Καραϊσκάκης» και το ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτα και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιτευχθούν δυο μεγάλες νίκες! Όλοι μαζί, με τον κόσμο μας για οδηγό!»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News