Ντέμης Νικολαϊδης: «Ο Ολυμπιακός μπήκε μέσα και είπε "είμαι καλύτερη ομάδα"»
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στα προημιτελικά του Europa Conference League τονίζοντας ότι οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ έκαναν «δήλωση» μπαίνοντας στο γήπεδο
Η τρομερή εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία και η πρόκριση με το ολοκληρωτικό 6-1 στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League, σχολιάστηκε από τον Ντέμη Νικολαϊδη.
Ο βεεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε στο ραδιόφωνο του «ΣΠΟΡ ΦΜ» ότι ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο και ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση πως είναι η καλύτερη ομάδα, έχοντας ηρεμία, σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
Παράλληλα στάθηκε ιδιαίτερα στις εμφανίσεις των Ποντένσε και Φορτούνη, ενώ τοποθετήθηκε και για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε, κάνοντας λόγο για μια δύσκολη κλήρωση. «Οι Τούρκοι είναι πιο δεμένη ομάδα, με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, όμως είναι βολικό για τον Ολυμπιακό ότι είναι ελαφρώς αουτσάιντερ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
