Χρήστος Τζόλης: Οι οπαδοί της Φορτούνα μαζεύουν λεφτά για να πληρώσουν τη ρήτρα εξαγοράς!
Ο Χρήστος Τζόλης έχει κάνει τη Φορτούνα να διεκδικεί την επιστροφή στη Bundesliga και οι οπαδοί της ομάδας άνοιξαν διαδικτυακό «κουμπαρά» για να συνδράμουν στη πληρωμή της οψιόν αγοράς του!
Ο Χρήστος Τζόλης έχει τρελάνει όλο το Ντίσελντορφ. Ο νεαρός πρώην ακραίος επιθετικός του ΠΑΟΚ, αγωνίζεται στην τοπική Φορτούνα από το καλοκαίρι και με τα… κατορθώματά του έχει φέρει την ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με το όνειρο της επιστροφής στη Bundesliga να αναθερμαίνεται.
Ο Τζόλης βρέθηκε στη Φορτούνα ως δανεικός από τη Νόριτς, και στη συμφωνία των δυο πλευρών έχει μπει οψιόν αγοράς ύψους 5 εκ. Ευρώ. Ο 22χρονος, σε 27 συμμετοχές μετράει 17 γκολ και 8 ασίστ, με τους φίλους της Φορτούνα να ανοίγουν διαδικτυακό «κουμπαρά» προκειμένου να συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτούνται ώστε ο δανεισμός να μετατραπεί σε μεταγραφή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο
- Σάκοτα: «Είναι ήττα ντροπή για την ΑΕΚ»
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 89-63: Τα ερυθρόλευκα κορίτσια έκαναν... σκόνη το τριφύλλι
- Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα και με γεμάτη αποστολή
- Άρης: Χωρίς Ράτσιτς στη Λιβαδειά - Αμφίβολος ο Χόνγκλα
