ΤΣΕΛΣΙ: Θέλει να ανανεώσει τον Ρούντιγκερ, περιμένουν Μπάγερν και Ρεάλ
Θέλει να «δέσει» τον Ρούντιγκερ στο Στάμφορντ Μπριτζ ο Τόμας Τούχελ, με τον παίκτη να βρίσκεται στο «ραντάρ» Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.
Μετά τις μεταγραφές της Τσέλσι, ο Τόμας Τούχελ, έχει σηκώσει… μανίκια και για τις ανανεώσεις. Σε πρώτα πλάνο έχουν μπει οι Αντρέας Κρίστενσεν, Σέσαρ Αθπιλικουέτα και Αντόνιο Ρούντιγκερ, τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Γερμανού τεχνικού και οι οποίοι έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
Γι’ αυτό και στους «μπλε» έχουν αρχίσει να βιάζονται, καθώς από τον Ιανουάριο και μετά θα μπορούν να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα θέλουν, ειδικά από τη στιγμή που όλοι έχουν τα δικά τους… φλερτ. Μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον για τον Γερμανό αμυντικό, καθώς τις εξελίξεις του νέου του συμβολαίου περιμένουν τόσο η Μπάγερν, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους να βολιδοσκοπεί και εκείνη με τη σειρά της την κατάσταση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ: Τι σημαίνει οικονομικά η δεύτερη και η τρίτη θέση στα πλέι οφ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία στη μάχη για τη 2η θέση και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0: Πήρε επιτέλους αυτό που του άξιζε και το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση!
- ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1: Ο Μύθου τον κράτησε ζωντανό για την δεύτερη θέση
- Μπαρτζώκας: «Πίεση θα έχουν όλες οι ομάδες στο Final 4»
