ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ: Απαγορευτικό της FIFA στους Βραζιλιάνους της Premier League

Η FIFA μεγαλώνει την κόντρα της με την Premier League, αφού όπως ανακοίνωσε, απαγορεύει τη χρησιμοποίηση οκτώ Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών που δεν πήραν άδεια να αγωνιστούν με την Εθνική τους ομάδα, για τις επόμενες πέντε ημέρες.

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη FIFA και την Premier League, μετά την απόφαση των συλλόγων να μην αφήσουν τους ποδοσφαιριστές να τους να αγωνιστούν με τις Εθνικές τους ομάδες λόγω υποχρεωτικής καραντίνας.

Τώρα η παγκόσμια ομοσπονδία, βάζει φωτιά ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού απαγορεύει σε οκτώ Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές να χρησιμοποιηθούν από τις ομάδες τους για τις επόμενες πέντε ημέρες.

Οι ποδοσφαιριστές, όπως και τα κλαμπ, ενημερώθηκαν από τη FIFA, πως δεν θα μπορέσουν να δώσουν τις υπηρεσίες τους από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 14 του μήνα, κάτι που σημαίνει πως θα χάσουν την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά και για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Όπως καταλαβαίνει κανείς πρόκειται για μεγάλη ζημιά όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι για τις ομάδες. Πρόκειται για τους Φαμπίνιο και Άλισον από πλευράς Λίβερπουλ που θα χάσουν το παιχνίδι με τη Λιντς, για την Τσέλσι θα λείψει ο Τιάγκο Σίλβα και θα απουσιάσει από τους αγώνες με Άστον Βίλα και Ζενίτ, για την Μάντσεστερ Σίτι ο Γκάμπριελ Ζέσους και ο Έντερσον που θα μείνουν εκτός την αναμέτρηση με τη Λέστερ, ενώ για τη Γιουνάιτεντ δεν θα αγωνιστεί ο Φρεντ με Νιουκάστλ και Γιάνγκ Μπόις.

Σε περίπτωση που κάποια ομάδα παρακούσει την εντολή της FIFA, κινδυνεύει ακόμα και με ήττα στα χαρτιά. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News