Ολυμπιακός - Μπιανκόν: Στην αποστολή της β' ομάδας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β'
Στην αποστολή του Ολυμπιακού Β’ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β’ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 2, συμπεριλήφθηκε ο Ζουλιέν Μπιανκόν.
Ο Ολυμπιακός Β’ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β’ τη Δευτέρα (15/4, 16:00).
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ζουλιέν Μπιανκόν, ο οποίος έχει 12 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Β’: Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπα, Μπιανκόν, Ι. Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Λάιντνερ, Μαρίνος, Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πινακάς, Δ. Ρέτσος, Σαπουντζής, Σγουρός, Στουρνάρας, Συρμής, Τσέλιος, Βλαχομήτρος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
