Εθνική Ελλάδας: Η UEFA ενημέρωσε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη!

Διαψεύδει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ότι υπάρχει ντοπέ παίκτης της Εθνικής ομάδα ποδοσφαίρου.
Μπάχαλο έχει δημιουργηθεί με το θέμα που προέκυψε και αφορά ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας του οποίου το πρώτο δείγμα σε έλεγχο ήταν θετικό.
Συγκεκριμένα, η UEFA ενημέρωσε επίσημα την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα ντόπινγκ ποδοσφαιριστή στις τάξεις της Εθνικής από το ματς με τη Γεωργία.
Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση άρχισαν τα σενάρια για το ποιος είναι ο Ελληνας ποδοσφαιριστής, ωστόσο φαίνεται ο συναγερμός ήταν άκυρος. Αφού πρώτα η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως δεν έχει καμία ενημέρωση για κρούσμα ντόπινγκ, ήρθε και η UEFA να επιβεβαιώσει πως δεν υφίσταται θέμα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αν ο Μεντιλίμπαρ έβγαζε βιβλίο
- Λίβερπουλ: Τρέλα για το πρωτάθλημα! - Η επική περιγραφή την στιγμή που κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο (VIDEO)
- Ολυμπιακός: Στο πλευρό της ομάδας οι Αγγελόπουλοι, ταξίδεψαν στη Μαδρίτη
- Αρης: Γιατί δεν πρέπει να μπλέξει σε έναν τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης την τελευταία αγωνιστική
- ΟΦΗ-Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» ο αριθμός εισιτηρίων για τον τελικό - Νωρίτερα η διάθεση στους φίλους του ΟΦΗ