ΓΚΟΥΣ ΧΙΝΤΙΝΚ: Ανακοίνωσε το «τέλος» του

Μετά από μία τεράστια καριέρα, αποφάσισε να αποσυρθεί από τους πάγκους…

Τον τελευταίο χρόνο ο Γκους Χίντινκ ήταν προπονητής της εθνικής ομάδας του Κουρασάο. Πλέον όμως όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, καθώς αποφάσισε να αποσυρθεί εντελώς από την προπονητική.

Κάτι το οποίο έκανε γνωστό σε δήλωσή του, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν ήμουν ενεργός το τελευταίο διάστημα λόγω του κορωνοϊού, είχα συνάντηση με τον πρόεδρο της Κουρασάο και καταλήξαμε πως είναι καλύτερο για να σταματήσουμε για ένα διάστημα τη συνεργασία μας, διότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για την ομάδα».

Σε ερώτηση για το πόσο θα είναι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε και το τέλος του από τους πάγκους, τονίζοντας: «Θα σταματήσω. Σίγουρα! Αν θα γίνω σαν τον Άντβοκατ; Όχι, όχι»…

Να σημειωθεί πως ο Γκους Χίντινκ στη μεγάλη προπονητική του καριέρα, κατέκτησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης το Διηπειρωτικό, το κύπελλο Αγγλίας με την Τσέλσι, ενώ με την Αϊντχόφεν πήρε έξι πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα Ολλανδίας και ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών! Παράλληλα, είχε προπονήσει και τις Εθνικές Ολλανδίας, Ρωσίας, Νότιας Κορέας, Αυστραλίας, Τουρκίας και Κίνας, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η εθνική Κουρασάο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News