Conference League: Πόσα εισιτήρια έχει δώσει η Φιορεντίνα για τον τελικό και ποια η διαδικασία όσων επιστραφούν στην UEFA

Αντώνης Καρπετόπουλος: Ούτε η ΕΠΟ, ούτε η ΑΕΚ μπορούν να αλλάξουν την έδρα του τελικού του Conference League

Η Φιορεντίνα απ΄ότι φαίνεται δεν θα ξεπουλήσει τα εισιτήρια που της έχουν δοθεί και θα αναγκαστεί να επιστρέψει κάποια στην UEFA, με τον Ολυμπιακό να ελπίζει να πάρει κάποια από αυτά.

Για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Φιορεντίνα, συνεχίζουν να υπάρχουν πολλές ειδήσεις. Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής όμως ήρθε σήμερα και επιβεβαιώνει τις φήμες, που θέλουν την Φιορεντίνα να μην δίνει και τα 9.000 εισιτήρια που της δόθηκαν στους φιλάθλους, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος. 

Μάλιστα πολλά δημοσιεύματα έχουν κυκλοφορήσει που δείχνουν ότι μόνο 3.000 οπαδοί των «βιόλα» θα είναι στον τελικό της «ΟΠΑΠ Αρίνα» στις 29 του Μάη. Η Corriere Fiorentino, αναφέρει ότι έχουν πωληθεί ηλεκτρονικά λίγα περισσότερα από 1.500 εισιτήρια στους κατόχους διαρκείας.

Τώρα όταν επιστραφούν τα εισιτήρια της Φιορεντίνα στην UEFA , δεν θα δοθούν άμεσα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού αλλά στην UEFA και από εκεί θα γίνει η διαχείριση και η ενδεχόμενη «μοιρασιά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News