Κύπελλο Ελλάδας: Τελικός - κωμωδία και φέτος, οριστικά χωρίς κόσμο το Παναθηναϊκός – Άρης

EUROKINISSI

Η ΕΠΟ πήρε τις αποφάσεις της για τον τελικό του κυπέλλου, όπου και φέτος είναι μια κωμωδία τα όσα έχουν γίνει με αποτέλεσμα να διεξαχθεί χωρίς κόσμο το Παναθηναϊκός – Άρης,

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς κόσμο στο Πανθεσσαλικό. Από 30 προσκλήσεις θα πάρουν οι δύο ομάδες αλλά και η ΕΠΟ.

Η σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/5). Το “παρών” έδωσαν εκπρόσωποι τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Άρη, της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να γίνει χωρίς κόσμο στον Βόλο. Συγκεκριμένα, η κάθε ομάδα θα πάρει από 30 προσκλήσεις, όσες θα πάρει και η ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να έχουμε συνολικά 90 άτομα στο Πανθεσσαλικό.

Για δεύτερη σερί χρονιά ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στον Βόλο.

Να σημειωθεί ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης πρότεινε να πληρωθεί το ποσό για τις κάμερες από Αρη, Παναθηναϊκό και Δήμο Βόλου ώστε ο τελικός Κυπέλλου να γίνει στο Πανθεσσαλικό με κόσμο, ωστόσο η πρόταση του ισχυρού άνδρα του Άρη δεν προχώρησε, αφού δεν υπήρχε κατάλληλο χρονικό περιθώριο.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20:30.

«Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά τη σύσκεψη.

«Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας, ελπίζουμε να απαντήσουν άμεσα. Δεν αποφασίζουν οι ομάδες, αποφασίζει η ΕΠΟ. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι, ωστόσο δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες αλλά τι ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη», πρόσθεσε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News