Παναθηναϊκός: Θέλει να κλείσει τις πληγές του με τον αέρα αλλαγής προπονητή

Παναθηναϊκός: Το απίθανο νούμερο που αποτελεί την κορυφαία επίδοση του αιώνα!

Σε μια Λεωφόρο που θα «βράζει» και για άλλους λόγους, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη – προσπέραση εναντίον του Ολυμπιακού.

Στα ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός δεν χρειάζεται να πεις πολλά… Κάθε ντέρμπι «αιωνίων» αποτελεί από μόνο του κίνητρο, ακόμα κι αν δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, πόσω μάλλον τώρα που διακυβεύεται η τρίτη θέση στη βαθμολογία για να αποφευχθούν οι… ευρωπαϊκοί μπελάδες.

Απόψε στις 20:00 (Cosmote Sport 2) ο Παναθηναϊκός, με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο πλέον, θέλει να κλείσει με νίκη το πρωτάθλημα, στη «ραντεβού» με τον Ολυμπιακό και να προετοιμαστεί με ηρεμία για τον τελικό κυπέλλου με τον Αρη το επόμενο Σάββατο.

Το αποψινό παιχνίδι είναι ειδικών συνθηκών και απαιτήσεων, σε μία Λεωφόρο που θα «βράζει» από τον απογοητευμένο και οργισμένο κόσμο του Παναθηναϊκού που είδε ακόμα μία χαμένη χρονιά προδομένος από μία ανίκανη διοίκηση.

Aπό την άλλη, η ομάδα του «τριφυλλιού» επιδιώκει μία μοναδική επίδοση φέτος κόντρα στους «ερυθρόλευκους» θέλοντας να κλείσει αήττητη και μόνο με νίκες τα συγκεκριμένα ντέρμπι. Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει τη νίκη στα χαρτιά από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Φάληρο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μετράει ακόμα δύο νίκες, μία στο δεύτερο γύρο στο «Απόστολος Νικολαϊδης» κι άλλη μία το 1-3 στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός είναι επίσης αήττητος και στα δύο ντέρμπι του κυπέλλου όπου προκρίθηκε στα πέναλτι. Κίνητρο έχει φυσικά και ο Χρ. Κόντης, ο οποίος προσελήφθη για τους δύο τελευταίους αγώνες με Ολυμπιακό και Αρη και θα ήθελε να ξεκινήσει ιδανικά αυτή τη… μίνι θητεία του στον «πράσινο» πάγκο.

Εξ ου η απόφασή του να πάρει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένεται να δούμε ξανά απόψε παίκτες που επί Τερίμ «θάφτηκαν», όπως ο Τζούριτσιτς και ο Μαντσίνι. Ο δεύτερος έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Ο Κόντης δεν θα διαταράξει την ενδεκάδα ούτε θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News