ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 3-4: Πινγκ-πονγκ από γκολ στο Μπάι Αρένα

Η Μπάγερ Λεβρκούζεν υποδέχτηκε την Ντόρτμουντ, σε ένα εντυπωσικαό παιχνίδι, με τα γκολ να πέφτουν βροχή και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την μεγάλη νίκη με σκορ 3-4

Το ματς ξεκίνησε με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να μπαίνει πολύ πιο δυναμικά καθώς ήδη στο 3΄οι γηπεδούχοι επιχείρησαν ωραίο σουτ το οποίο κατέληξε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η αντίδραση από την Ντόρτμουντ ήταν άμεση, με τον Ακαντζί να δοκιμάζει κεφαλιά, χωρίς ωστόσο να απειλεί την εστία των αντιπάλων. Το γκολ ήρθε με το… καλημέρα για την Μπάγερ, αφού μόλις στο 9΄ο Βίρτς κοντρόλαρε ωραία μια φοβερή πάσα στην άκρη της περιοχής και έστειλε ένα σουτ στην κάτω δεξιά γωνία με χαρακτηριστικό τρόπο.

Μετά το τέρμα της Λεβερκούζεν, οι «κίτρινοι» ανέβασαν στροφές, έχοντας δύο καλές ευκαιρίες στο 16′ και στο 18′. Η Μπάγερν «απάντησε» άμεσα με τρομερή ενέργεια του Σικ στο 22‘, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. O Xάαλαντ δεν είχε… εμφανιστεί στο παιχνίδι ως το 37’ όταν σκόραρε από αρκετά δύσκολη θέση, με δυνατή κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία με ένα έξοχο τελείωμα.

Η Ντόρτμουντ έκανε το 2-1 με κεφαλιά του Μπέλινγκχαμ, με το VAR όμως να δείχνει πως το γκολ ήταν άκυρο λόγω φάουλ. Το κάρμα… εκδικείται και την ευκαιρία άρπαξε η Μπάγερ, η οποία διπλασίασε τα τέρματά της, με ωραίο γκολ του Σικ, λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Βροχή από γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυναμικά για την Ντόρτμουντ, με τον Μπραντ να κάνει το 2-2 με εκπληκτικό γκολ στην δεξιά γωνία, δίνοντας νέα τροπή στο παιχνίδι. Το πίνγκ-πονγκ τερμάτων συνεχίστηκε, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-2, με σουτ του Ντιαμπί να χτυπά το δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα. 

Τα γκολ έπεφταν βροχή στο Μπάι Αρένα, καθώς η Ντόρτμουντ ισοφάρισε σε 3-3 στο 71′, μετά από εξωπραγματική, απευθείας, εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο.Μόλις έξι λεπτά αργότερα, ο Χάαλαντ, σκόραρε ξανά, κάνοντας το 3-4 από την άσπρη βούλα.

Στο 80′ η Λεβερκούζεν άγγιξε το 4-4 με τον Αλάριο να παίρνει μια υπέροχη πάσα μέσα στην περιοχή και να χάνει μια χρυσή ευκαιρία. Το ματς συνεχίστηκε με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι. Στο 90’+4 ο Γούλφ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει, όταν καθυστέρησε να κάνει το σουτ, με την Μπάγερ να κόβει την φάση και το παιχνίδι να λήγει 3-4.

 

 

 

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Σεοάν Γκεράρντο): Χραντέτσκι, Frimpong, Κοσούνου, Τζόναθαν, Μπάκερ, Άντριχ, Ντεμιρμπάι, Ντιαμπί, Βιρτς, Παουλίνιο, Σικ

Ντόρτμουντ (Ρόουζ Μάρκο): Κόμπελ, Μενιέ, Πόνγκρατσιτς, Ακάντζι, Γκερέιρο, Μπέλιγχαμ, Βίτσελ, Νταχούντ, Μπραντ, Χάλαντ, Ρόις

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News