Κόνφερενς Λιγκ Ολυμπιακός: Η προειδοποίηση της ΟΥΕΦΑ στους κατόχους μπλε εισητηρίου

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, η ΟΥΕΦΑ προειδοποίησε τους οπαδούς που έχουν μπλε εισιτήριο, πως πρέπει να φοράνε ρουχισμό της Φιορεντίνα.

Όλη η Ελλάδα και η Αθήνα κινείται σε ρυθμούς τελικού, αφού σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στην Φιορεντίνα, στην «ΑΕΚ Αρίνα» (22:00, CosmoteSport1, Mega) στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του.

Στο γήπεδο θα υπάρχει μια «ερυθρόλευκη λαοθάλασσα» μιας και αναμένονται πάνω από 11.000 οπαδοί του Ολυμπιακού. Βέβαια πολλοί Έλληνες φίλαθλοι θα βρεθούν και στην εξέδρα της Φιορεντίνα, κάτι το οποίο ανάγκασε την ΟΥΕΦΑ να κάνει σχετική ανακοίνωση. Η ομοσπονδία ανέφερε ότι όσοι έχουν μπλέ εισιτήριο, θα πρέπει να φοράνε ρούχα της αντιπάλου του Ολυμπιακού (μπλούζες, κασκόλ, φανέλες…) ή ουδέτερο ρουχισμό , ενώ είχε πει το ίδιο και για όσους θα παρευρεθούν στην αντίστοιχη πλευρά του Ολυμπιακού. Απαγορεύεται η είσοδος σε όσους θα φορέσουν ρούχα άλλου συλλόγου ή εθνικής ομάδας. 

Η ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ:

«Εάν έχετε μπλε εισιτήριο, πρέπει να φοράτε ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί εάν φοράτε ρούχα οποιασδήποτε άλλης ομάδας ή και εθνικής ομάδας».

«Η UEFA αναφέρει – ρητά – ότι όσοι έχουν κόκκινα εισιτήρια θα πρέπει να φορούν ρουχισμό μόνο του Ολυμπιακού και όχι οποιασδήποτε άλλης ομάδας.»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News