Αρης: Συνεχίζει ο Μάντζιος για έναν ακόμα χρόνο
Απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στον Αρη και τον Ακη Μάντζιο, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο
Με τον Ακη Μάντζιο στην άκρη του πάγκου θα πορευτεί ο Αρης και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Η συμφωνία θεωρούνταν δεδομένη, καθώς είχε γίνει προεργασία αρκετές μέρες πριν από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι δύο πλευρές βρήκαν ταύτιση στο οικονομικό, έδωσαν τα χέρια και ο Ακης Μάντζιος θα συνεχίσει να ασκεί τα προπονητικά του καθήκοντα. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα θέσει σε λειτουργία τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο, καθώς η πρώτη συγκέντρωση του Αρη θα γίνει την 1η Ιουλίου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας, Απόστολο Μάντζιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025)».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
