Αρης: Συνεχίζει ο Μάντζιος για έναν ακόμα χρόνο
Απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στον Αρη και τον Ακη Μάντζιο, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο
Με τον Ακη Μάντζιο στην άκρη του πάγκου θα πορευτεί ο Αρης και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Η συμφωνία θεωρούνταν δεδομένη, καθώς είχε γίνει προεργασία αρκετές μέρες πριν από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι δύο πλευρές βρήκαν ταύτιση στο οικονομικό, έδωσαν τα χέρια και ο Ακης Μάντζιος θα συνεχίσει να ασκεί τα προπονητικά του καθήκοντα. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα θέσει σε λειτουργία τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο, καθώς η πρώτη συγκέντρωση του Αρη θα γίνει την 1η Ιουλίου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας, Απόστολο Μάντζιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025)».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
