ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Η απάντηση του Μαντί Καμαρά

ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Η απάντηση του Μαντί Καμαρά

Ο ΠΑΟΚ στοχεύει στον Μαντί Καμαρά ωστόσο υπάρχουν πολλές δυσκολίες για να μπορέσει να του αποσπάσει το ναι

Ο ΠΑΟΚ τα έχει δώσει όλα για να μπορέσει να κάνει το κόλπο – γκρόσο με τον Μαντί Καμαρά, που είναι μια δύσκολη περίπτωση.

Ο Μαντί Καμαρά έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ολοκληρώθηκε μια σχέση που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και το φινάλε της δεν είναι ήταν το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να ενισχυθεί στα χαφ, έκανε την κίνηση του και περιμένει.

Η πρόθεση του 27χρονου μέσου από την Γουϊνέα ήταν να φύγει από την Ελλάδα. Κατά κύριο λόγο θέλει να πάει στην Γαλλία ή την Ιταλία. Το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί έχει στείλει το όνομα του σε ομάδες όπου έχει καλή πρόσβαση, αλλά κάτι χειροπιαστό δεν έχει.

Ζητούμενο είναι να βρει κι ένα καλό συμβόλαιο για τον πελάτη του. Ωστόσο ο Καμαρά τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχει και πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Η καριέρα του ήταν σε φθίνουσα πορεία. Με τον Ολυμπιακό πήγε να κάνει μια επιστροφή, αλλά έφτασε να μείνει στο περιθώριο, λόγω και του… μυαλού του.

Γενικά ο Αφρικανός άσος δεν είναι και ο πλέον σταθερός χαρακτήρας. Μπορεί να έδωσε ελπίδες στον ΠΑΟΚ, αλλά και μεγάλο συμβόλαιο ζητάει (πάνω από 1.8 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές που απέχει πολύ από το προτεινόμενο ποσό των «ασπρόμαυρων») και δεν είναι κασταλαγμένος για αν είναι το καλύτερο για την καριέρα του να μείνει στην Ελλάδα.

Δεν αποκλείεται όλο αυτό να γίνει σίριαλ και οι «ασπρόμαυροι» δεν φαίνεται να το επιθυμούν αυτό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News