ΑΕΚ: «Σφήνα» στον ΠΑΟΚ - Κίνηση για Μαντί Καμαρά

Ο 27χρονος μέσος, έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα βάσει των χαρακτηριστικών που έχει

Για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά θα κινηθεί η ΑΕΚ. Ο παίκτης, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρει την Ένωση και έχουν γίνει επαφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα του καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση η οποία θα ξεπερνά αυτές που έχει από ανταγωνιστικές στην ΑΕΚ ομάδες.

Οι απαιτήσεις της πλευράς του Μαντί Καμαρά (συμβόλαιο με ετήσια αποζημίωση που φτάνει στα 2.000.000€) είναι πολύ πάνω από το «ταβάνι» που έχει η ΑΕΚ στα υπάρχοντα συμβόλαια (περί τα 1.200.000€ σε παίκτες όπως ο Βίντα, ο Πινέδα και ο Γκαρσία).

Ο 27χρονος μέσος, έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα βάσει των χαρακτηριστικών που έχει.

Ο χαφ από τη Γουινέα μεταγράφηκε από την Αζαξιό στους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι του 2018, ενώ στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του με τη φανέλα των Πειραιωτών κατάφερε να κερδίσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο, πραγματοποιώντας 210 συμμετοχές με απολογισμό 20 γκολ και 14 ασίστ.

Τη σεζόν 2022/23 παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό δανεικός στη Ρόμα, με την οποία έκανε 21 εμφανίσεις έχοντας και μία ασίστ, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο, με αποτέλεσμα στο τέλος του δανεισμού του να μην ενεργοποιείται η οψιόν αγοράς του από την ιταλική ομάδα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News