ΕΠΟ Παρασκήνιο: Ο κίνδυνος της έξωσης!

EUROKINISSI

Το πρόβλημα που θα κληθεί να λύσει ο Γκαγκάτσης αφού η ΕΠΟ μπορεί να βρεθεί στο δρόμο με τους Φιλιππούσηδες. Γράφει ο τρελός… του χωριού

Βλέπω πολλά ματς το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μετά από καιρό απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στο Euro. Ισως με γυρίζει η διοργάνωση 20 χρόνια πίσω, πριν αποκτήσω αυτή τη βλάβη, η οποία με μετέτρεψε σε… τρελό του χωριού.

Ενδιάμεσα, όμως, φροντίζω κι ενημερώνομαι για όσα  συμβαίνουν δεξιά και αριστερά.  Σας αποκάλυψα, άλλωστε, τον χειμώνα ότι έμαθα πώς λειτουργούν κι αυτοί οι δαίμονες, τα μαραφέτια που λέγονται έξυπνα κινητά. Κάπως έτσι είδα τον Ηλιόπουλο να καλεί τον Αλμέιδα στα… αργεντίνικα, αλλά επίσης άκουσα τον Μάριο να αναφέρεται στον Γκαγκάτση και στο επεισόδιο με τον Ματ ίας στην τελευταία αναμέτρηση των άλλοτε συμμάχων στην Τούμπα.

Αρα, ο Μάκης μπαίνει στην ΕΠΟ με μία ομάδα ήδη να βρίσκεται απέναντι. Και δεν μιλάμε για την ΑΕΚ του Μελισσανίδη, ο οποίος δεν μπορεί να επικαλεστεί τον… πρότερο έντιμο βίο του, διότι όλοι θα ψάχνουν το επόμενο ανέκδοτο με τον Τοτό. Ο Ηλιόπουλος, ωστόσο, δεν έχει δώσει αρνητικά δείγματα γραφής κι η αναφορά του στον Χρυσόστομο δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

Ακουσα τον Μάριο να αναφέρεται στον Γκαγκάτση και στο επεισόδιο με τον Ματίας

Αλλά η στάση της ΑΕΚ απέναντί του θα ’ναι για τον Γκαγκάτση ο μικρότερος πονοκέφαλος. Υπάρχουν άλλα ζητήματα, στα οποία θα χρειαστεί ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας να βρει λύσεις. Θυμάμαι, για παράδειγμα, την εκκρεμότητα που υπάρχει με τα γραφεία στο Πάρκο Γουδή.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, η συμφωνία παραμονής στη σημερινή έδρα έχει ημερομηνία λήξεως. Αρα, θα τρέχει και δεν θα φτάνει ο Γκαγκάτσης. Δεν είναι απλή υπόθεση η μετακόμιση μιας ομοσπονδίας. Πού θα βρεθούν γραφεία, τα οποία θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις; Μην παραβλέπουμε ότι η ΕΠΟ βρίσκεται στο πάρκο πολλά χρόνια. Αλλά με τις πολιτικές των Φιλιππούσηδων, δεν αποκλείεται να βρεθεί στον… δρόμο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News