Στοίχημα Euro 2024: Τα πιο ψαγμένα προγνωστικά είναι εδώ!

Στοίχημα Euro 2024: Τα πιο ψαγμένα προγνωστικά είναι εδώ!

Το επιτελείο της Sportday δίνει τις στοιχηματικές προβλέψεις του καθημερινά για τα ματς του Euro 2024, καθώς επίσης και ειδικά στοιχήματα με βάση την πορεία των ομάδων στην διοργάνωση

Το Euro 2024 και το στοίχημα πάνε μαζί και το δημοσιογραφικό επιτελείο της Sportday δίνει καθημερινά τις προβλέψεις του για τα παιχνίδια. Συνοδεύονται και από ειδικά στοιχήματα με βάση το πώς εξελίσσεται η πορεία των ομάδων.

Ολλανδία-Γαλλία το βραδάκι και… προσδεθείτε διότι λογικά θα δούνε άλλη μία ματσάρα τα ματάκια μας, σε ένα Euro που πραγματικά εντυπωσιάζει. Ωραία παιχνίδια, γκολ, μεγάλες ανατροπές και συγκινήσεις. Με το Ολλανδία-Γαλλία, όπως καταλαβαίνετε, θα ασχοληθούμε σήμερα, στο κυρίως… πιάτο των επιλογών μας. Με νίκες ξεκίνησαν οι δύο ομάδες, η Ολλανδία τα… χρειάστηκε απέναντι στην Πολωνία που προηγήθηκε, αλλά το γύρισε, απ’ την άλλη η Γαλλία δεν άρεσε καθόλου και νίκησε την Αυστρία με το απίθανο αυτογκόλ του Βέμπερ.

Το αποψινό ματς ουσιαστικά κρίνει την πρώτη θέση, περιμένουμε πως θα παίξουν μπάλα και θα μας προσφέρουν γκολ και θέαμα. Combo λοιπόν με 2.22 να σκοράρουν κι οι δύο και να έρθει και το overάκι. Τα άλλα δύο ματσάκια δεν θα μας αφήσουν ασυγκίνητους.

Πάμε σε ένα δύσκολο σημείο, τον… σταυρό στο Σλοβακία-Ουκρανία στη λογική πως οι Σλοβάκοι μετά τη μεγάλη νίκη επί του Βελγίου δεν θα ρισκάρουν. Θα πάνε σε χαμηλό τέμπο κι από εκεί και πέρα ό,τι κάνουν οι Ουκρανοί, που απογοήτευσαν στην πρεμιέρα. Το «Χ» το βρίσκουμε στο 3.25 στη Stoiximan. Στο Πολωνία-Αυστρία τέλος γκολ και για τους δύο με απόδοση 1.72. Γι’ ακόμη μεγαλύτερα «γούστα», combo με το overάκι που το στέλνει στο 2.20.

H ΔΥΑΔΑ

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ G/G 1.72

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ G/G 1.72

ΜΟΝΟ

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ G/G & OVER 2,5 2.20

MONO

ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ Χ 3.25

ΜΟΝΟ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ G/G & OVER 2,5 2.22

Με τη γνώση του πρακτορείου

Παιχνίδια με στοιχηματικό ενδιαφέρον κι έξυπνες αποδόσεις αυτά ανάμεσα σε Πολωνία-Αυστρία (19:00) και Σλοβακία – Ουκρανία (16:00). Στο πρώτο χρονικά σημείο της ημέρας, οι Ουκρανοί είναι λογικό να νιώθουν με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα τους απ’ τους Ρουμάνους. Είναι ομάδα με επιθετικό πλουραλισμό, θα επιχειρήσει να προηγηθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα, παρότι αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα.

Καλό και «δεμένο» το συγκρότημα των Αυστριακών θα χρειαστεί να βελτιώσει τις επιδόσεις του στο επιθετικό κομμάτι επί ενός αντιπάλου που έως τώρα δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Θα επιχειρήσουν να πάρουν τα ηνία του αγώνα απ’ την Πολωνία που δεν είναι ανώτερη, σύμφωνα με όσα είδαμε ως τώρα, κάτι που σημαίνει ότι θα αυξήσουν τις πιθανότητες να στήσουν αρκετές φορές την μπάλα στο σημείο του κόρνερ.

ΜΟΝΟ

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ 5 ΚΟΡΝΕΡ ΑΥΣΤΡΙΑ 2.08

ΜΟΝΟ

ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ 5 ΚΟΡΝΕΡ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2.15

  • Οι προτάσεις είναι απ’ το πρακτορείο ΟΠΑΠ Ανατροπή (Ηρακλέους 8, Νέος Κόσμος)

 

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Τα έδωσε όλα η Αλβανία στις αναμετρήσεις με Ιταλία και Κροατία, ωστόσο η συγκομιδή της δεν της επιτρέπει να κάνει όνειρα πρόκρισης. Η ομάδα του Σιλβίνιο θα πρέπει να νικήσει την Ισπανία για να έχει ελπίδες. Ρεαλιστικά, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί. Με το σκεπτικό ότι οι «χρβάτσκι» διαθέτουν την ποιότητα να πάρουν έστω έναν βαθμό απ’ τους «ατζούρι», αξίζει να ποντάρει κανείς στην 4η θέση της γειτονικής χώρας.

Η εικόνα της Ουγγαρίας απέναντι στη Γερμανία ήταν εμφανώς βελτιωμένη εν συγκρίσει με το ματς της πρεμιέρας απέναντι στην Ελβετία. Κατά συνέπεια γίνεται δελεαστικό το 2.30 που δίνει ο ΟΠΑΠ στην 4η θέση της Σκωτίας. Προκειμένου να συμβεί αυτό θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική οι Μαγυάροι να νικήσουν την ομάδα του Στιβ Κλαρκ. Μόνο έτσι θα έχουν πιθανότητες πρόκρισης, ασχέτως αν καταλάβουν την 3η θέση

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

4η ΘΕΣΗ ΑΛΒΑΝΙΑ 1.62

4η ΘΕΣΗ ΣΚΩΤΙΑ 2.30

 

«Do or die» ματς είναι για την Αυστρία αυτό κόντρα στην Πολωνία για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ έχασε απ’ τη Γαλλία στην πρώτη της υποχρέωση, επομένως τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά. Πάντως, βάσει απόδοσης απέναντι στους «μπλε», αξίζει το 1.70 που προσφέρει η Betshop την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Την πρώτη αγωνιστική ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν μέσα σ’ όλες τις φάσεις της ομάδας του, δίχως να καταφέρει να βρει δίχτυα. Το 1.90 που μας προσφέρει η Betshop στην πιθανότητα να βγει ο CR7 πρώτος σκόρερ της ομάδας απ’ την Ιβηρική Χερσόνησο, είναι πολύ αξιόλογο, μιας και μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Εξάλλου, πιθανότατα αυτή θα είναι η τελευταία παρουσία του σε Euro, οπότε θα αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδι

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 1.70

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ 1.90

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News