Στοίχημα: Οι προτάσεις του Ειδικού – Η Τουρκία και ο συνδυασμός στο Πορτογαλία – Τσεχία

Στοίχημα: Οι προτάσεις του Ειδικού – Η Τουρκία και ο συνδυασμός στο Πορτογαλία – Τσεχία

Η στήλη του Ειδικού στη Sportday για το στοίχημα δίνει δύο εξαιρετικές προτάσεις για τα σημερινά (18/6) ματς του Euro 2024

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (19:00), η Τουρκία αναμένεται να πάρει τη νίκη με αντίπαλο ένα «σκληρό καρύδι», που εύκολα ή δύσκολα θα… σπάσει.

Είδαμε και στα δύο τελευταία παιχνίδια της Γεωργίας με την Εθνική μας ομάδα, ότι είναι ένα συμπαγές συγκρότημα που σκοράρει δύσκολα. Η ομάδα της Τουρκίας, ωστόσο, διαθέτει περισσότερη ποιότητα και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και θα παίξει με τον κόσμο της, καθώς είναι γνωστό ότι στη Γερμανία ζουν εκατομμύρια Τούρκοι που θα πλημμυρίσουν όλα τα γήπεδα για να στηρίξουν την εθνική τους.

Η Πορτογαλία είναι τουλάχιστον μία… σκάλα πάνω απ’ τους Τσέχους (22:00). Λογικά θα νικήσει και με σκορ μεγαλύτερο του ενός γκολ. Μην ξεχνάμε ότι ο νέος της προπονητής, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, είχε αποδείξει απ’ τη θητεία του στο Βέλγιο ότι έχει επιθετικό προσανατολισμό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση και θα υποστηριχτεί από πολύ υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές.

110. ΤΟΥΡΚΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ 1 1.72

111. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ 1 / OVER 1,5 1.72

• Οι προτάσεις είναι απ’ το πρακτορείο ΟΠΑΠ «Ανατροπή»

(Ηρακλέους 8, Νέος Κόσμος

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News