Ολυμπιακός: Οι στόχοι που έχει κυκλώσει ο Μεντιλίμπαρ σε ένα... πρωτόγνωρο καλοκαίρι

ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ

Την ώρα που ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τρέχουν στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός τρέχει για να πραγματοποιήσει τα «θέλω» του Μεντιλίμπαρ με πρώτο ορίζοντα τη 10η Ιουλίου.

Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εξακολουθούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, τις οποίες και εξασφάλισαν μέσω του θριάμβου της κατάκτησης του Conference League, οι διοικούντες μαζί με τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος δουλεύουν πάνω σε όλες τις ανοικτές υποθέσεις που υπάρχουν, με βάση τις κατευθύνσεις που έχουν δοθεί από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, καθώς το ζητούμενο είναι τα περισσότερα κομμάτια του παζλ του Ολυμπιακού για την επετειακή σεζόν 2024-25, στην οποία ο Ολυμπιακός θα συμπληρώσει τα 100 του χρόνια, να είναι στου Ρέντη μέχρι την 10η Ιουλίου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, σε ένα καλοκαίρι πρωτόγνωρο καθώς δεν υπάρχουν προκριματικοί Ευρωπαϊκοί αγώνες.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον Στάμενιτς ενώ ανανεώθηκε και το συμβόλαιο του Τζολάκη. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει νέους στόχους,, κάποιοι εκ των οποίων είναι αυτονόητοι για το μέγεθός του, όπως η επιστροφή στους εγχώριους τίτλους.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα φέρει τον Ολυμπιακό στο Ρότερνταμ, με τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζονται να δώσουν τέσσερα φιλικά επί Ολλανδικού εδάφους. Θα ακολουθήσουν και δυο μεγάλα φιλικά με την επιστροφή των Κυπελλούχων Ευρώπης στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Καραϊσκάκης» ενώ πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για επικείμενο φλικό με τη Ρόμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στο Europa League ως κάτοχοι του Conference League και μετά την 29η Μαΐου κανείς δεν μπορεί να τους αδικήσει αν θέλουν να βάλουν τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορούν…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News