Λάκης Γαβαλάς: «Δεν υπάρχει VIP κελί στην φυλακή, απλώς είναι πτέρυγα με λιγότερους κρατούμενους»

Τις εμπειρίες του από τις συνθήκες κράτησής του στις φυλακές, θέλησε να μοιραστεί ο Λάκης Γαβαλάς.

Με αφορμή την σύλληψη ΄και την φυλάκιση του Απόστολου Λύτρα, ο Λάκης Γαβαλάς κλήθηκε να σχολιάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέρασε ο ίδιος τις μέρες του στην φυλακή. Ο γνωστός σχεδιαστής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», ανέφερε πως δεν υπάρχουν VIP κελιά, απλώς μερικές πτέρυγες υποδέχονται λιγότερους κρατούμενους, κάνοντας τις συνθήκες διαβίωσης λιγότερο δύσκολες.

Στην συνέχεια τόνισε πως υπάρχουν δύο συγκεκριμένα μέρη, η ΓΑΔΑ και το νοσοκομείο Άγιος Σάββας που λόγω της βρωμιάς που επικρατεί, πρέπει να κατεδαφιστούν άμεσα.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Είναι η πτέρυγα με λιγότερους κρατούμενους. Υπήρχε κελί για 8 άτομα και ήταν μέσα 20. Που είναι αυτό το vip κελί; Δεν υπάρχει. Και γιατί να μην έχει air condition; Να πεθάνουμε; Η φυλακή είναι ένα τρελό πράγμα. Πρέπει να σωφρονιστείς, η φυλακή δεν βάζει τον άνθρωπο να σωφρονιστεί. Πώς να τον κάνεις τον άλλον να σωφρονιστεί, όταν πρέπει να βλέπει εκεί μέσα ξυλοδαρμούς και ό,τι άλλο γίνεται; Με κάνετε και κεκεδίζω.

Μια φορά μου έκλεψαν την πούδρα μου και δεν ήξερα που να τη βρω. Μου έφεραν τελικά ταλκ από το ιατρείο.

Όταν πας φυλακή είναι πολύ σκληρό, δεν θέλω να το περιπαίζουμε. Έχει μια έννοια που ανήκει στην κοινωνία μας. Όταν έχεις οικονομικό έγκλημα, με βάζεις με ανθρώπους που έχουν σκοτώσει; Εγώ σωφρονίστηκα από μένα τον ίδιο, όμως δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News