Ολυμπιακός: Στην Times Square ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να δει ζωντανά το βίντεο από την κατάκτηση του Conference League

Στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq στην Times Square της Νέας Υόρκης θα βρεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για να δει ζωντανά το αφιερωματικό βίντεο της κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Οπως έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 22:00 (ώρα Νέας Υόρκης) ,δηλαδή στις 05:00 ώρα Ελλάδας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq στην Times Square της Νέας Υόρκης, για να δει ζωντανά το βίντεο που είχε προβληθεί νωρίτερα σήμερα (25/6), το οποίο είναι αφιερωματικό στην κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, ενώ γίνεται αναφορά στο γεγονός πως είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο.

Η σπουδαία επιτυχία της ομάδας του Πειραιά, έγινε η αφορμή να ταξιδέψει η ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο, όπως περήφανα σχολίασε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού που έτυχε να βρίσκονται στην Νέα Υόρκη, πέρασαν από την Times Square για να δουν ζωντανά το βίντεο, φωνάζοντας μάλιστα και συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.

Από αυτή την σπουδαία στιγμή, δεν θα μπορούσε να λείπει ο μεγαλομέτοχος των «Πειραιωτών», ο οποίος έκανε πραγματικότητα ένα από τα πιο «τρελά όνειρα» των οπαδών της ομάδας του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News