Σλοβενία-Ν.Ζηλανδία 104-78: Η Σλοβενία 2η και πιθανώς με την Ελλάδα στους «4»
Κορυφαίος με triple double -ποιος άλλος- ο Ντόντσιτς
Έναν πόντο… μακριά από την πρώτη θέση του Α’ ομίλου έμεινε η Σλοβενία, επικρατώντας με +28 πόντους, 104-78, της Νέας Ζηλανδίας, για την 3η ημέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά.
Πρώτα ο Γκρέγκορ Χρόβατ και εν συνεχεία ο MVP Λούκα Ντόντσιτς αστόχησαν σε τρίποντα πριν το φινάλε… με τη μοίρα να στέλνει τους Σλοβένους στον δρόμο της εθνικής Ελλάδας, στον ημιτελικό του Σαββάτου (6/7, 17:30) εφόσον βέβαια οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη κάνουν το δύο στα δύο, νικώντας απόψε (21:00) και την Αίγυπτο, για τον Β’ όμιλο.
Ο Ντόντσιτς σημείωσε triple-double με 36 πόντους (3/12 τρίποντα), 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ… αλλά ήταν μοιραίος στο τέλος… αφού για να βρεθεί στον τελικό πλέον η Σλοβενία θα πρέπει ν’ αποκλείσει στον ημιτελικό την πρώτη του Β΄ ομίλου… εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δηλαδή, την οικοδέσποινα Ελλάδα, μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους που έχουν κάνει sold out και στον ημιτελικό και στον τελικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Ολυμπιακή Ημέρα 2026: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- ΟΦΗ: Επίσημη η απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
