Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Αταμάν και έρχεται... μεταγραφικό χτύπημα

EUROKINISSI

Ο προπονητής των «πρασίνων» επιστρέφει στην Ελλάδα και αναμένεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις όσον αφορά τον παίκτη που θα αποκτηθεί, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ.

Δεν πάει πολύς καιρός που ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, είχε δηλώσει πως εκτός από τον Λορέντζο Μπράουν, θα ακολουθήσει κι άλλο «μπαμ», πιο ισχυρό,  και τα σενάρια πλέον δίνουν και παίρνουν για τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει σε τουρκικό μέσο πως:  «Θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα μια πολύ σημαντική μεταγραφή… Επιτρέψτε μου να κρατήσω το όνομά του!», κι «έβαλε φωτιές».

Ο Τούρκος προπονητής επιστρέφει στην Ελλάδα και την Αθήνα κι αυτό αναμένεται να φέρει εξελίξεις στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο ίδιος έχει μεταφέρει στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» τις επιθυμίες του για να στελεχωθεί το ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εργκίν Αταμάν χρειάζεται έναν ακόμη παίκτη από το «πάνω ράφι» που θα έχει την ικανότητα να σουτάρει από την περιφέρεια. Περισσότερες εξελίξεις θα έχουμε τις επόμενες ημέρες, με τον Τούρκο προπονητή να «πατάει» Ελλάδα, την σημερινή ημέρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News