Ολυμπιακός: Eρχεται και υπογράφει την Δευτέρα ο Βιλντόζα

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Λούκα Βιλντόζα, θα βρίσκεται την Δευτέρα στην Ελλάδα, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει δικό του, τον άλλοτε παίκτη του «τριφυλλιού» Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντίνος, έλαβε λιγότερο από 1.000.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του, το οποίο υπενθυμίζεται ότι ήταν τριετές. Παράλληλα, θα βάλει συνολικά στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η άφιξή του στην Ελλάδα, αναμένεται την Δευτέρα, με τον παίκτη να περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να υπογράψει και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Πιο συγκεκριμένα, ο Λούκα Βιλντόζα θα βρίσκεται την Δευτέρα (1:25) στην Ελλάδα, από Αλικάντε, μέσω Άμστερναμ. Κάπως έτσι, η ομάδα του Πειραιά θα προσθέσει ακόμη έναν ποιοτικό γκαρντ στο ρόστερ.

Ο ίδιος μάλιστα, είχε κάνει πρόσφατα δηλώσεις για την μετακίνησή του και ανέφερε:

«Δεν ξέρω πόσοι παίκτες έχουν φορέσει και τις δύο φανέλες, όμως, εγώ, βάσει της εμπειρίας μου, νιώθω ξεχωριστός. Δύο από τις σπουδαιότερες και πιο ιστορικές ομάδες στην Ευρώπη, οι καλύτερες στην Ελλάδα ήθελαν να αποτελέσω μέρος του οργανισμού τους και αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό. Πέρυσι ήμουν πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό και τώρα νιώθω ακόμη πιο χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Νιώθω πραγματικά ευπρόσδεκτος στη νέα μου ομάδα. Μίλησα ήδη με αρκετούς ανθρώπους της ομάδας και ειλικρινά νιώθω πολύ καλά!».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News