Γιαννακόπουλος σε Βιλντόζα: «Αν συνεχίσεις να με ακολουθείς δεν θα παίζεις δευτερόλεπτο»

Ένα ιδιαίτερο… μήνυμα, θέλησε να στείλει ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων», στον πρώην παίκτη της ομάδας, Λούκα Βιλντόζα.

Ο Λούκα Βιλντόζα είναι πλέον με κάθε επισημότητα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο άλλοτε παίκτης των «πρασίνων», θα ανήκει πλέον στο νέο ρόστερ που προετοιμάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προσφέροντας νέες δυνατότητες στην θέση που αγωνίζεται.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρώην παίκτη του «τριφυλλιού», χαρακτηρίζοντας τον «μάγκα» και δίνοντας του μια ιδιαίτερη… συμβουλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Είσαι πολύ μάγκας ρε Λούκα. Στο δίνω. Γνωρίζοντας ότι είναι να πας στον Ολυμπιακό, πήρες κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ και να αποδεσμευτείς.

Σε ευχαρίστησα προσωπικά, σε ευχαριστήσαμε δημόσια. Εσύ φίλε ενώ σου λένε, ξεακολούθησε τον Γιαννακόπουλο, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχεις κάνει.

Έχεις αρ@@@@@ ρε φίλε, εγώ σε πάω. Σου βγάζω το καπέλο. Κάθε καλό σου εύχομαι. Ακόμη κι όταν σε ξανακράξουν, γιατί θα σου πουν ότι δεν θα σε βάζουν ούτε δευτερόλεπτο, αν δεν με ξεακολουθήσεις».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News