Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Ο Χατζηδιάκος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του τριφυλλιού – Η Κάλιαρι αναμένει πρόταση»

Στην Ιταλία συνεχίζει να γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Παντελή Χατζηδιάκο, μόνο που αυτή την φορά το πήγαν ένα βήμα παρακάτω και τόνισαν πως η Κάλιαρι αναμένει να γίνει και επίσημη πρόταση από τους πράσινους.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος δεν πέρασε και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με την φανέλα της Κάλιαρι, πραγματοποιώντας 15 εμφανίσεις, δίχως να καταφέρει να πείσει με την παρουσία του τους ιθύνοντες της ομάδας. Το λογικό σενάριο, θέλει τον διεθνή αμυντικό να αγωνίζεται σε νέα ομάδα την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ανάμεσα στους υποψήφιους προορισμούς φαίνεται πως είναι και ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «cagliarinews24.com» λοιπόν, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο βολιδοσκοπεί τις προθέσεις τόσο του παίχτη όσο και της ομάδας της Σαρδηνίας, με σκοπό να «ντύσει στα πράσινα» τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό.

Πιο αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Το μέλλον του Παντελή Χατζηδιάκου θα μπορούσε να είναι μακριά από την Κάλιαρι. Μετά από μια σεζόν, ο Έλληνας αμυντικός μπορεί να αλλάξει αέρα, προερχόμενος από ένα Πρωτάθλημα που μόνο θετικό δεν ήταν, παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν μετά την άφιξή του από την Άλκμααρ.

Ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, που θα ήθελε να τον φέρει πίσω στην χώρα του, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις. Η Κάλιαρι περιμένει προσφορές για τον παίκτη και στην συνέχεια θα αποφασίσει τι θα κάνει»

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News