ΑΕΚ Μεταγραφές: «Απάντηση μέσα στις επόμενες 48 ώρες από Λαμέλα»

ΑΠΕ-ΕΡΑ

Για το μεγάλο μπαμ με τον Ερικ Λαμέλα φαίνεται πως ψάχνεται η ΑΕΚ, με δημοσίευμα από την Αργετινή να κάνει λόγο για απάντηση του παίχτη το επόμενο 48ωρο.

Η ΑΕΚ επιδεικνύει μεγάλη κινητικότητα στο θερινό μεταγραφικό παζάρι, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να δείχνει διάθεση να επενδύσει με το «καλημέρα» στην ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ από την Αργεντινή, ο Ερικ Λαμέλα έχει δεχτεί πρόταση από την «Ενωση», την οποία επεξεργάζεται και αναμένεται να δώσει την απάντηση του, μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για πρόταση συμβολαίου διάρκειας τριών ετών, με τον αργεντινό ποδοσφαιριστή (25 φορές διεθνής), να απαντάει μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει ήδη ενισχυθεί με παίχτες εγνωσμένης αξίας (Στρακόσα, Περέιρα, Μπρινιόλι), ενώ υπάρχει φημολογούμενο φλερτ και με τον Χοακίν Κορέα.

Οσον αφορά τον Λαμέλα, προέρχεται από μία μέτρια σεζόν με 18 εμφανίσεις και 2 γκολ με την φανέλα της Σεβίλλης, παρ’ όλα αυτά πρόκειται για έναν πολύ χαρισματικό ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, που σίγουρα θα κοσμήσει με την παρουσία του το ελληνικό πρωτάθλημα, σε ενδεχόμενη άφιξη του.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News