ΠΑΟΚ: Η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Κεντζιόρα αναβλήθηκε λόγω πολέμου

Η πυραυλική επίθεση που δέχτηκε το Κίεβο από ρωσικά στρατεύματα, καθυστέρησε την επισημοποίηση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Τόμας Κεντζιόρα, καθώς ο παίχτης δεν κατάφερε να μείνει ακόμα και τυπικά ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Τόμας Κεντζιόρα θα είναι σίγουρα παίχτης του ΠΑΟΚ και την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων μεριών. Μία εξ’ αυτών, είναι και η Ντιναμό Κιέβου, με την οποία ο διεθνής Πολωνός έχει συμβόλαιο.

Οι εκπρόσωποι του Κεντζιόρα τα έχουν βρει σε όλα με τους διοικούντες της Ντιναμό Κιέβου, ώστε να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής και να υπογράψει στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο ένας ιδιαίτερα στενάχωρος λόγος, έχει καθυστερήσει την διαδικασία.

Η πυραυλική επίθεση λοιπόν, που έχει δεχτεί το Κίεβο, είναι ο λόγος που δεν έχει επισημοποιηθεί η συμφωνία του Τόμας Κεντζιόρα με τους πρωταθλητές Ελλάδος, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, καθώς η ανθρώπινη ζωή και ασφάλεια είναι σε πρώτο πλάνο αυτή την στιγμή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News